Lifa Air LA510 Ilmanpuhdistin (sis.alv)

685,00 

Suositeltava huonekoko <54m2 Tyylikäs ja tehokas Puhtaan ilman tuotto 490m3/h (CADR)

Tyylikäs ja erittäin tehokas ilmanpuhdistin keskisuuriin tiloihin. Ilmanpuhdistin sisältää 4,6 m² HEPA-suodattimen ja 2 kilon  aktiivihiilisuodattimen, jotka takaavat erinomaisen puhdistuskapasiteetin. Laite puhdistaa tehokkaasti, mutta hiljaisesti ja soveltuu erinomaisesti mm. olohuoneisiin ja toimistoihin, aina 54 m² asti.

KORKEATASOISTA ILMANPUHDISTUSTA

Tehokas HEPA-suodatin poistaa ilmasta tehokkaasti mm. Lemmikkien allergisoivan hilseen, virukset, ja muut pienhiukkaset. 2 kilon kyllästetty aktiivihiilisuodatin on todella tehokas hajujen ja kaasujen suodattaja. Palkitun pohjoismaisen designin ansiosta se on myös miellyttävä silmälle ja sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin.

KOSKETUSOHJAUS

Ilmanpuhdistimessa on kätevä kosketushallinnointi, jonka avulla pystyy muokkaamaan puhdistimen puhallusnopeutta. LA510 Ilmanpuhdistin sisältää lisäksi LAM02-älyohjaimen, joka mittaa reaaliajassa epäpuhtauksien määrän ilmassa ja ilmoittaa lukemat sinulle selkeästi, sekä automaattiohjelmalla se optimoi ilmanpuhdistimen tehoa tarpeeseen sopivaksi säätäen. Älyohjaimen avulla pystyt tarkkailemaan lukuisia eri parametreja kuten PM2.5-hiukkasten määrää, HCHO-pitoisuutta, huoneen hiilidioksidipitoisuutta, suhteellista kosteutta ja lämpötilaa.

Shopping Cart
Scroll to Top