Toimitusehdot

Tuotteiden saatavuus:
Verkkokaupassamme olevat tuotteet ovat saatavilla, ellei toisin mainita. Voimme kuitenkin peruuttaa tilauksen, mikäli tuote on loppunut varastostamme tai ei ole saatavilla muista syistä. Ilmoitamme asiakkaalle mahdollisista peruutuksista ja tarjoamme vaihtoehtoista ratkaisua tarvittaessa.

Hinnat:
Verkkokaupassamme olevat hinnat ovat euroissa (EUR) ja ne sisältävät arvonlisäveron (ALV) voimassa olevan verokannan mukaisesti. Hinnat eivät sisällä toimituskuluja, ellei toisin mainita. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan erikseen.

Tilauksen tekeminen:
Tilauksen tekeminen verkkokaupassamme tapahtuu lisäämällä halutut tuotteet ostoskoriin ja siirtymällä kassalle. Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee antaa tarvittavat tiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, jotta voimme käsitellä tilauksen ja toimittaa tuotteet oikeaan osoitteeseen.

Toimitus:
Pyrimme toimittamaan tilaukset mahdollisimman nopeasti, mutta toimitusaika voi vaihdella riippuen tilauksen koosta, toimitusosoitteesta ja tuotteen saatavuudesta. Ilmoitamme asiakkaalle arvioidun toimitusajan tilauksen vahvistuksen yhteydessä. Toimituskuluista ja -tavoista ilmoitetaan erikseen verkkokaupassa ja ne voivat vaihdella tilauksen koon ja toimitusosoitteen mukaan.

Palautusoikeus:
Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus tuotteille, ellei tuotteen kohdalla ole toisin mainittu. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksessa. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, tulee sinun ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja ilmoittaa palautuksesta. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla, ellei palautus johtunut virheestä meidän puoleltamme.

Virheelliset tuotteet:
Mikäli vastaanotat virheellisen tai viallisen tuotteen, tulee sinun ilmoittaa siitä meille välittömästi. Voimme tarjota vaihto- tai korjausmahdollisuutta, tai mikäli se ei ole mahdollista, hyvitämme tuotteen hinnan kokonaisuudessaan.

Takuu:
Tuotteilla voi olla valmistajan tai maahantuojan myöntämä takuu, mikäli sellainen on voimassa. Takuuehdot voivat vaihdella tuotteittain. Mikäli tuotteella on takuu, siitä ilmoitetaan erikseen tuotteen kuvauksessa verkkokaupassamme.

Vastuunrajoitus:
Emme ole vastuussa mahdollisista vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tuotteiden käytöstä, virheistä verkkokaupassamme, toimitusviivästyksistä tai muista vastaavista syistä, ellei kyseessä ole tahallinen tai törkeän huolimaton toimintamme.

Yksityisyydensuoja:
Keräämme ja käsittelemme asiakkaiden henkilötietoja voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.

Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu:
Nämä toimitusehdot ja verkkokauppamme käyttöön liittyvät riidat ratkaistaan Suomen lakien mukaisesti. Mikäli riitaan ei saavuteta sovintoa neuvotteluin, riita voidaan saattaa kuluttajariitalautakunnan tai muiden vastaavien riidanratkaisuelinten käsiteltäväksi.

MAKSAMINEN
Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Yleisimpien verkkopankki-, kortti- ja muiden maksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy (yrityksen nimi).

Maksamiseen liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Verifoneen:
Verifone Finland Oy Vantaankoskentie 14 
01670 Vantaa 
Asiakaspalvelu: 020 753 5192
[email protected]

Voit maksaa verkkokaupassa seuraavilla maksutavoilla:
Kaikki suomalaiset verkkopankkimaksut: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken.

Visa- ja Mastercard-korttiperheet: Visa Credit, Visa Debit, Mastercard Credit, Mastercard Debit, Visa Electron, Maestro ja Eurocard.

Mobiilimaksutavat
Siirto-, MobilePay- ja Apple Pay -mobiilimaksutavat.

Verkkomaksujen tietoturva Käytämme tietoturvallista SSL-salattua yhteyttä luottokortti- ja muita tilaustietoja käsiteltäessä. Emme säilytä luottokorttitietoja tietojärjestelmissämme vaan ne käsitellään ja säilytetään Verifonen turvallisessa PCI DSS -sertifioidussa järjestelmässä.

Shopping Cart
Scroll to Top