Dustcontrol teollisuusimuri DC Tromb 400L (sis. alv)

3280,00 

Sisältää Longopacin
Tehokas pölynerotin kerää pölyn Longopac-pussiin, sen imukapasiteetti on maks. 420 m3/h, ja siinä on HEPA H13 -suodatin.

Dustcontrol DC Tromb 400L on tehokas 3000 W:n pölynerotin, joka kerää pölyn Longopac-pussiin. Sen imukapasiteetti on maks. 420 m3/h, ja siinä on HEPA H13 -suodatin. Pölynerotin on suunniteltu täyttämään nykyiset työympäristövaatimukset ja toimimaan nykyisten käsittelykoneiden kanssa, joista on tullut aiempaa tehokkaampia ja jotka siten tuottavat aiempaa enemmän pölyä. Sen kapasiteetti riittää esimerkiksi 500 mm:n lattiahiomakoneille ja suurille katkaisukoneille.

DC Tromb 400L on kompakti, vahva, kestävä ja tehokas sekä monipuolinen. Sitä on helppo siirtää työmailla, liikutella portaissa ja nostaa ahtaisiin tiloihin. Renkaat ovat puhkeamattomat, eivätkä ne jätä jälkiä lattioihin. Etupyörät voidaan lukita, jolloin laitetta voidaan käyttää myös epätasaisilla pinnoilla.

Liitä pölynerotin käsityökaluihin, kuten katkaisu-, piikkaus- ja sahauskoneisiin, tai käytä sitä rakennussiivoukseen. DC Tromb 400L soveltuu kaikentyyppiselle hienolle pölylle, kuten kipsi-, puu-, betoni- (kvartsi-) ja tasoitepölylle.

Laite on varustettu vakiona hienosuodattimella (huuhdeltava polyesteri) ja H13-suodattimella, joka täyttää asbestisaneerausta koskevat vaatimukset. Suodatinvahti näyttää käyttäjälle, kun suodatin täytyy puhdistaa. Suodattimen puhdistus voi tapahtua automaattisesti käytön aikana tai vaihtoehtoisesti työn päätyttyä.

Shopping Cart
Scroll to Top